Dy probleme që janë të lehta për tu injoruar në makinat e vidhave

Dy probleme që janë të lehta për tu injoruar makina me vidë

1. Nga dizajni dhe parimi i makinës automatike të vidave të kyçjes, nuk ka ndonjë mangësi të madhe në vetvete, por shumë herë do ta injorojmë një problem, kjo eshte, cilësia e vidës! Prodhuesit vendas të vidave prodhojnë më shumë vida me defekt sesa vendet e huaja. Për shembull, kokat e mëdha, kokat e sheshta, dhe pjesët e përparme janë vrasësit e makinave me vidë mbyllëse automatike. Ato janë fatale për makinat me vidë mbyllëse automatike, kështu që kur zgjedhni vida Pyetje që meritojnë shqyrtimin tonë serioz.

2. Para së gjithash, duhet të kuptojmë arsyet e rrëshqitjes së vidave të kyçjes. Më të rëndësishmet janë makina e kartës, dhëmbët rrëshqitës (jo i mbyllur), dhe koka e luleve. Këto janë shkaktuar nga cilësia e dobët e vidave. Ose shkaktohet nga ndryshimi i madhësisë së modelit nga prodhuesi për të zgjidhur cilësinë e dobët të vidës. Për shumicën e prodhuesve të makinave me vidë, nuk mund te zgjidhet, është një sëmundje fatale! !! !! Tjetri janë problemet e shkaktuara nga vetë makineria, siç janë materialet e përdorura, procesi i përdorur, dhe marka e përdorur nga pjesët elektronike. Sidoqoftë, këto nuk janë probleme shumë të mëdha, sepse prodhuesit e aftë mund ta zgjidhin këtë problem. Makina e bllokimit shkaktohet nga vida me defekt. Të ashtuquajturit dhëmbë rrëshqitës dhe kokat e luleve shkaktohen nga dy arsye. E para është modelimi dhe problemet strukturore të vetë makinës. E dyta është se prodhuesit e makinave me vidë kanë rritur të gjitha kanalet e makinës me vidë në mënyrë që të zgjidhin vidat e sipërpërmendura në formë speciale, përfshirë kaçavidat elektrike.

Ne mund të sigurojmë lloje të shumta produkte të lidhura, të tilla si makine për bërjen e vidave,vidë makine,etj. Nëse doni të dini më shumë detaje rreth këtyre, mirëpritur të na kontaktoni!

 


Koha e postimit: 2020-02-19
Enquiry TANI